Kudüs Mitingi için davet etti

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, vatandaşları 30 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek olan "Büyük Kudüs Miti...

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, vatandaşları 30 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek olan "Büyük Kudüs Mitingi"ne davet etti. Bektaş, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bütün dünyanın gözleri önünde tüm Filistin'de, özelde ise Gazze ve Kudüs'te bir insanlık dramının yaşandığını söyledi. İsrail’in insanlık dışı saldırgan tutumunu ve destekçisi olan batının sessizliğini lanetlediğini aktaran Bektaş, bu devlet terörünü asla kabul etmediklerini dile getirdi. Saadet Partisi olarak 30 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da "Büyük Kudüs Mitingi" düzenleyeceklerini ifade eden Bektaş şunları söyledi: "Düşmana korku, Müslümana güven için 'Büyük Kudüs Mitingi'ne tüm vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyoruz. Siyonist ve Batı haçlı ittifakının İslam Coğrafyasında ve Tüm Dünyada zulüm ve sömürü düzenlerinin son bulduğu, adil ve yaşanabilir yeni bir Dünya için, Müslümanların gafletten uyanıp bir araya geldiği yeniden ümmet şuuru kazandığı yeni bir gelecek diliyoruz."

28 Tem 2017 - 12:07 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - mitingimiz hayirli olsun insAllah davet edilen ünlü oyuncu da davete icabet eder, ben almanyada islerim aksamasindan dölayi gelemiyorum yalniz gönlüm milli görüscülerle beraberdir heidelberg den hepsinize selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 12:07