Kongreye davet etti

AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 25 Mart’ta gerçekleşecek İl Kongresi için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek “Trabzonumuz’a yakışır şekilde Dünya Lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayarak coşkulu bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Mali ve İdari Birim Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 25 Mart’ta gerçekleşecek İl Kongresi için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek “Trabzonumuz’a yakışır şekilde Dünya Lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayarak coşkulu bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz.” dedi. 25 Mart Pazar Günü Saat 15.00’da Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan kongrenin Trabzonluların yoğun katılımı ile miting havasına dönüşeceğini ifade eden Revi “Trabzonluların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiği kadar Cumhurbaşkanımız da Trabzonluları çok seviyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenleri, onunla buluşturmak için teşkilatlarımız yoğun bir çalışma sürecine girdi. Bütün partililerimizi ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenleri karşılamaya ve ardından kongremize davet ediyorum.” diye konuştu. Bütün teşkilatların vatandaşlar ile koordineli bir şekilde çalışarak kongreye katılmak isteyen herkesin Hayri Gür Spor Salonuna ulaştırılacağını belirten Revi “ Bütün Trabzonlu hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz. Kongremize katılmak isteyen vatandaşlarımız İl ve İlçe teşkilatlarımız ile irtibata geçerek koordineli şekilde kongremize katılım sağlayabilir.” dedi.

Aydın GELLECİ

14 Mar 2018 - 11:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.