Kongreler iptal edilebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan kongrelerin gözden geçirilmesini istedi

Genel Merkez Süreci Yönetemedi

AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen karar gereği AK Parti’nin yaptığı Türkiye’de tüm ilçe kongreleri ile bir tarihe ertelenirken yapılan kongrelerin gözden geçirilmesi istendi. Edinilen bilgilere göre bazı ilçelerle ilgili genel merkezin ilan ettiği ilkelere uyulmadığı ve hatta FETÖ ile iltisaklı yöneticilerin görev aldığı ileri sürüldü.

Revi: Erteleme Yalnızca Büyükşehirlerle İlgili

AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ertelemenin sadece büyükşehirlerle ilgili olduğunu belirtirken, dün Afyon’daki AK Parti 26. İstişare Kampından gelen bilgilere göre ise yapılan kongrelerin de yeniden gözden geçirilmesi söz konusu. İddialara göre il ve ilçe başkan adaylarını bundan böyle Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan belirleyecek.

AK PARTİ Genel Merkezi'nin aldığı karar ile tüm Türkiye'deki ilçe kongreleri ileri bir tarihe ertelendi. Aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimat gereği yapılmış olan kongrelerin yeniden gözden geçirilmesi kararı da alındı. Edinilen bilgilere göre bazı ilçelerle ilgili genel merkeze ‘yenileme olmadığı ve FETÖ ile iltisaklı yöneticiler görev aldığı’ şeklinde şikayetler gitti öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkezi’ne verdiği talimat ile Türkiye genelindeki bütün il ve ilçe kongreleri ileri bir tarihe ertelendi. Bilindiği gibi Trabzon’da bugüne kadar 12 ilçe kongresi yapılmış geriye kalan 6’sı da Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacaktı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ertelemenin sadece büyükşehirlerle ilgili olduğunu belirtirken, dün Afyon’daki AK Parti 26. İstişare Kampından gelen bilgilere göre ise yapılan kongrelerin de yeniden gözden geçirilmesi söz konusu. Bazı ilçelerle ilgili genel merkeze ‘yenileme olmadığı ve FETÖ ile iltisaklı yöneticiler görev aldığı’ şeklinde şikayetler gittiği ileri sürülürken, bir başka cephe ise ertelemelerin tamamen Afyon kampıyla alakalı olduğunu kaydetti.

İddialara göre il ve ilçe başkan adayları bundan böyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenecek.

Aydın GELLECİ

09 Eki 2017 - 11:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

ali - beşikdüzünde akp oy anketi yapsın ve belediye başkanı ve ilçe yönetimini değiştirsin.. şimdiden söylüyorum telafisi yok akp seçim meçim kazanamaz bu yönetim ve bu icraatlarla.. kimse kimseyi kandırmasın.. chp beşikdüzünün medarı ihtarı olan deli avni ile seçime girse akp ye ve şu anki belediye başkanına iki kat fark atar. saygılarımla .. herkes aklını başına alsın beşikdüzünde sevilen sayılan tanınan kişileri belediye başkan adayı yapsın ve ilçe yönetimini de sevilen sayılan tanınan kişilere versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 11:53