Kongreler bayram havasında geçiyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi ilçe kongrelerini değerlendirdi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Genel Merkezindeki görüşmeler sonrasında kararlaştırılan değişimlerle alakalı açıklama yaparken, kongrelerin bayram coşkusu içinde yapıldığını belirtti. Kongrelerin kendileri için bayram günü olduğunu ifade eden Başkan Revi, “Allah’a şükürler olsun geçen hafta sonu başlayan kongrelerimizde coşku ve heyecan hâkim ve bizler için kongreler bayram günü oluyor. İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu’nun ve milletvekillerimizin katılımıyla kongrelerimizi gerçekleştiriyor ve kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Beşikdüzü, Vakfıkebir, Araklı ve Hayrat’ta kongrelerimizi gerçekleştirdik, mevcut başkanlarımız yönetimlerini yenileyerek görevine devam ediyor. Görevi devreden arkadaşlarımıza emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da Allah’tan kolaylıklar diliyorum.” dedi.

MAÇKA VE ARSİN’LE DEVAM

Yarından itibaren Maçka ve Arsin ilçe kongreleriyle kongre takvimini işletmeye devam edeceklerini belirten Başkan Revi, “Partimizin genel merkezinde yapılan görüşmeler neticesinde 3 dönem kuralından dolayı ve zorunlu sebeplerden dolayı değişime gideceğimiz ilçelerimizde adaylarımız belirlendi. Çaykara’da Muhammet Selçuk, Dernekpazarı’nda Abdullah Akgül, Sürmene’de Hüseyin Azizoğlu, Köprübaşı’nda Orhan Erdoğan, Çarşıbaşı’nda Hakan Kocaman, Tonya’da Cafer Köroğlu ve Şalpazarı’nda Zeki Çabuk başkan adayı olarak belirlenmiştir. İlçelerimize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bayrağı bir başka AK davanın neferine devredecek olan Temel Şimşek, Zeki Avni Usta, Aydın Bayraktar, Cevdet Karataş, Zekeriya Karaçengel, Mehmet Yakupoğlu ve Murat Topkara başkanlarımıza da AK Parti Trabzon teşkilatları adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kongreler öncesinde çok yönlü araştırmalar ve görüşmeler yaptıklarını belirten Başkan Revi, “Partimizin üst düzey bir disiplini ve hiyerarşisi var. Bu düzen içerisinde bize düşen görevi yerine getirerek görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Teşkilatımızın da vatandaşlarımızın da sesine kulak verdik ve ‘Ben başkan adayıyım.’ diyenler AK Parti Genel Merkezimize davet edilerek görüşmeleri yapıldı. Başkan adayı olarak açıkladığımız isimler kadar başkan adayı olma cesareti gösteren kıymetli AK Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Görevi devredecek olan başkanlarımız da her daim teşkilatımızla birlikte olacak ve görev almaktan kaçınmayacaktır. Biz büyük bir aileyiz ve bu aile içerisinde gerçekleşen değişimler bizleri kenetleyecek ve bu bütünlük içerisinde kongrelerimizi gerçekleştirip 2019 hedeflerimize Allah’ın izniyle ulaşacağız. Kongrelerimiz şehrimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Aydın GELLECİ

16 Eyl 2017 - 11:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.