Kongreler 9 Eylül’de başlıyor

AK Parti Trabzon’da kongre tarihleri belli oldu

AK Parti’de belde kongreleri devam ederken ilçe kongreleri de 19 Ağustos’tan itibaren başlayacak. Trabzon’da ise ilk kongre 9 Eylül’de yapılacak. AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından hazırlanan taslak kongre takvimi, Genel Merkeze sunuldu.

AK Parti’de kongre takvimi süreci 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başlarken sıra ilçe kongrelerine geldi. 19 Ağustos’ta başlayacak olan ilçe kongreleri 12 Kasım’da tamamlanacak. 2018 yılı Şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak. Trabzon’da ise ilk ilçe kongresi 9 Eylül 2017 tarihinde yapılacak. Şu anda 3 dönem kuralı nedeniyle ilçe başkanları yeniden aday olamayacak olan Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene, Çarşıbaşı ve Tonya’da temayül yoklaması yapan AK Parti Trabzon İl Teşkilatı, hazırlayacağı raporu önümüzdeki günlerde Genel Merkeze sunacak. Bu 5 ilçede 5’in üzerinde aday adayı ortaya çıkarken Genel Merkezin hangi isimleri işaret edeceği ise merakla bekleniyor.

Aydın GELLECİ

21 Ağu 2017 - 14:31 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.