Komutana yakalama

Mahkeme, firari komutana yakalama kararı çıkardı

FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen Genelkurmay Başkanlığı Terörizmle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi Komutanı Albay İsmayil G. önce gözaltına alındı, ardından da adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan sonra firar eden Albay İsmayil G. yargılandığı mahkemede hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. 2005 yılında Trabzon'da lojistik komutanı olan firari albayın Hava Harp Okulu Öğrencisi olan oğlu Hakan G.'nin ise 15 Temmuz darbe gecesi Boğaziçi Köprüsü'nden halka ateş açan işgalci askerler arasında olduğu için tutuklandığı ortaya çıktı.

İFTİRA ATARAK EMEKLİ ETTİLER

Trabzon'da FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla ikisi sivil, 15 rütbeli asker hakkında açılan dava da sanıkların ifadeleri alındı. Mahkeme firarı sanık Albay İsmayil G. hakkında karar verdi. Beraberindeki askerlerle birlikte Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılamasına başlanılan firari Albay İsmayil G. için düzenlenen müzekkere savcılığa gönderildi. İsmayil G.’nin oğlunun da tutuklu olduğu ileri sürüldü.

Enis YILDIRIM

09 Ağu 2017 - 11:23 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.