Kokuya mandallı protesto

CHP Trabzon Gençlik Kolları, Beşirli sahilindeki lağım kokusunu burunlarına mandal takarak protesto etti. CHP Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir “Uzmanların dolgu kriterlere uygun değil çağrılarına kulak asılmadı. ” dedi.

CHP Trabzon Gençlik Kolları Beşirli sahilindeki lağım kokusu ile ilgili Beşirli sahilinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. CHP Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir “Gülcemal projesi bahane edilerek bu alana dolgu yapılmıştı. Uzmanların dolgu kriterlere uygun değil çağrılarına kulak asılmadı. Derin deşarj sisteminin bakımsızlığı tüm sahil şeridini kokuya boğmuştur.” dedi.

Beşirli sahilinde basın açıklaması yapan CHP Trabzon Gençlik Kollarına CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun da destek verdi. Burunlarına mandal takarak kokuyu protesto eden CHP Trabzon Gençlik Kolları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na seslendi.

DOLGU ALANI ÇÖKTÜ, ÇAĞRILARA KULAK ASILMADI

Trabzon'un en güzel semtlerinden Beşirli’nin sahilindeyiz. Buradaki içler acısı durumu dile getirmek için buradayız. Gülcemal projesi bahane edilerek bu alana dolgu yapılmıştı. Uzmanların dolgu kriterlere uygun değil çağrılarına kulak asılmadı ve Trabzon’daki AKP belediyeciliği gibi dolgu alanı da çöktü. Derin deşarj sisteminin bakımsızlığı tüm sahil şeridini kokuya boğmuştur. Mevcut durum Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun dediği turizm ve rüya kent söylemleri ile örtüşmemektedir.

GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA SESLENDİLER!

Beşirli Mahallesi sakinlerinin evlerini havalandırmak için bile camlarını açamaz hale gediğini söyleyen Demir “Trabzon halkı bu kötü lağım kokusundan dolayı sabah yürüyüşleri için bu alanı kullanamaz hale gelmiştir. Gümrükçüoğlu’na buradan soruyoruz. Bu kokular rüya kente sıkılmış kurşun mudur? Kendilerini sabah yürüyüşüne, bisiklet sürmeye ve çay içmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Filiz YILDIRIM

21 Eki 2018 - 12:18 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

İbrahim köseoğlu - Bu projeyi yapan kara cahiller örümçek kafalıları size sadece gülerlet. Onlar sizin komiklik yaptığınızı kabul ederler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 12:18