Kemalpaşa halkı ilçe olmanın sevincini yaşıyor

OHAL kapsamında yayımlanan yeni KHK ile ilçe yapılan Artvin'in Kemalpaşa'da karar büyük sevinçle karşıladı Kemalpaşa Belediye Başkanı Akçiçek: "Yıll...

OHAL kapsamında yayımlanan yeni KHK ile ilçe yapılan Artvin'in Kemalpaşa'da karar büyük sevinçle karşıladı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Akçiçek: "Yıllardır Kemalpaşa halkının bir beklentisiydi"

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında yayımlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ilçe yapılan Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Kemalpaşa beldesi halkı, büyük sevinç yaşadı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, yaptığı açıklamada, 3 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü söyledi.

İlçe olmanın sevincini yaşadıklarını vurgulayan Akçiçek, "Yıllardır Kemalpaşa halkının bir beklentisiydi. Daha önceki yıllarda TBMM'ye bu konuda müracaat edilmişti. Nasip bugündü. Halkımız bu kararı sevinçle karşılıyor." dedi.

Akçiçek, bu karardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile emeği geçen Artvin milletvekillerine teşekkür ederek, bu kararı vatandaşlarla birlikte kutlayacaklarını sözlerine ekledi.

Esnaf Hayrettin Okutur ise bu kararı beklediklerini, çok mutlu olduklarını belirterek, kararın herkese hayırlı olmasını diledi.

Fatih Dilmaç da kararın kendileri için çok iyi olduğunu anlatarak, "Kemalpaşa Sarp Sınır Kapısı'na yakın bir belde. İlçe olmamız her konuda bize fayda sağlayacaktır. Potansiyel daha iyi olacak. Esnaf ve halk için iyi oldu. Bu karardan memnunuz." diye konuştu.

25 Ağu 2017 - 15:07 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.