Kaymakam’dan vatandaşlara terör uyarısı

Tonya Kaymakamı Yıldız, “En küçük bir ayrıntıyı kaçırmamanızı, şüpheli birisini gördüğünüzde mutlaka muhtarımıza veya kolluk kuvvetlerimize ivedilikle haber vermenizi istiyoruz.” dedi

Tonya Kaymakamı Bayram Yıldız, beraberinde Jandarma Komutanı Süleyman Yıldır ile birlikte ilçeye bağlı Kalınçam Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Fazlı Baştan ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakam Yıldız, ziyarette vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de sizlerle birlikteyiz. Bizler her zaman sizlerin yanında ve emrindeyiz. Her türlü sorununuzu bizlere mutlaka aktarmanızı istiyoruz.” dedi. Terör konusunda vatandaşları uyaran Kaymakam Yıldız; “Malumunuz Erikbeli Yaylamızda geçen aralık ayında terör örgütü PKK’ya ait malzemeler ve sığınak bulundu. Bu nedenle bu bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. En küçük bir ayrıntıyı kaçırmamanızı, şüpheli birisini gördüğünüzde mutlaka muhtarımıza veya kolluk kuvvetlerimize ivedilikle haber vermenizi istiyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz ise sizlerin huzur ve güvenliği için yoğun bir şekilde çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.

Hasan BAHADIR

22 Şub 2018 - 12:25 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.