Kayıp şahıs, TV’den bulundu

İSTANBUL’DA kaybolan Gümüşhaneli 78 yaşındaki Ahmet Altuntaş, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programı ve Av. Ali Haydar Dereli’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf sayesinde bulundu. Bir şantiyeye sığınan Altuntaş, sağsağlim ailesine kavuştu.

İstanbul’da kaybolan Gümüşhaneli yaşlı adam, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programı ve Av. Ali Haydar Dereli’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf aracılığıyla bulundu. Edinilen bilgiye göre, Kürtün ilçesi Bağlama köyü nüfusuna kayıtlı Ahmet Altuntaş (78), Gebze’de oturan bir yakınının yanından Şişli ilçesi Okmeydanı semtinde yaşayan oğlunun yanına gitmek için evden ayrıldı. Aradan geçen 24 saat içerisinde babalarından haber alamayan çocukları, babalarını aramaya başladı.

Edinilen bilgilere göre yaşlı adam, evden çıktıktan sonra saat 11.00 gibi Tuzla ilçesi Şekerpınar semtinde bulunan bir inşaat şantiyesine giderek yolunu kaybettiğini, karnının aç olduğunu ve nereye gideceğini bilmediğini ifade etmiş. Buradaki görevlilerden Hasan Yılmaz ile yaptığı konuşmada bir süre önce Gümüşhane’den Kocaeli Gebze’de oturan yakınının yanına geldiğini, buradan da İstanbul Okmeydanı’nda yaşayan oğlunun yanına gitmek için ayrıldığını ancak kaybolduğunu söyledi. Yaşlı adam için seferber olan şantiye çalışanları, Altuntaş’a yemek verdikten sonra çektikleri video ve fotoğrafı ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderdi. Anlı’ya kayıp adamın üzerinde herhangi bir adres ve telefon bulamadıklarını söyleyen şantiye işçileri, Gümüşhane Kürtün ilçesi Bağlama köyü doğumlu Altuntaş’ın yakınlarının bulunması için yardım istedi.Öte yandan şantiye işçilerinden bir diğeri de Altuntaş’ın Gümüşhaneli olmasından yola çıkarak kendi avukatı olan Av. Ali Haydar Dereli’ye ulaştı. Durumu anlatan işçi, Dereli’den yardım istedi. Avukat Dereli de kayıp Altuntaş’ın resmini sosyal medyadan paylaşarak şahsın bulunmasını sağlamaya çalıştı. Avukat Dereli’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın ardından yaşlı adamın kayıtlı olduğu Kürtün ilçesi Bağlama Köyü Muhtarı Ali Altuntaş, yaşlı adamı tanıyarak İstanbul’da bulunan oğlu Hasan Altuntaş’a haber verdi. Hasan Altuntaş da Okmeydanı’ndan hareket ederek Şekerpınar’da babasının sığındığı şantiyeye gitti. Sağ salim babasına ulaşan Hasan Altıntaş yaşlı adamla birlikte evinin yolunu tuttu.

10 Oca 2018 - 11:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.