Kardeş katili cezaevinde

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi’nde arazi tartışması sonucunda İstanbul’da yaşayan ve tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon’a gelen k...

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi’nde arazi tartışması sonucunda İstanbul’da yaşayan ve tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon’a gelen kardeşi Mustafa G.’yi (48) kalbine sapladığı tek bıçak darbesiyle öldürülen Şakir G. (56) jandarmaya teslim oldu. Köprübaşı İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulandıktan sonra Sürmene Adliyesine çıkarılan Şakir G.’nin, burada nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındı. Tutuklama talebi ile nöbetçi hakimliğe sevk edilen Şakir G., adam öldürmek suçundan tutuklandı.

Trabzon’da kardeşini bıçaklayarak öldüren katil, jandarmaya teslim oldu.

KAHVALTIDA KARDEŞİNİ BIÇAKLADI

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Pınarbaşı Mevkiinde yaşayan kardeşler Mustafa G. (48) ile Şakir G. (56) arasında 6 Ekim’de sabah kahvaltısı sırasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Annelerinin de sofrada yer aldığı iki kardeşin arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Şakir G. eline aldığı bıçağı kardeşi Mustafa G.’nin kalbine sapladı. Olay yerinde kanlar içerisinde kalan Mustafa G., hayatını kaybederken, ağabey Şakir G. ise kayıplara karıştı.

EVİNDE OTURMAK NASİP OLMADI

Jandarma Şakir G.'yi yakalamak üzere harekete geçerken, Mustafa G.’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Mustafa G.'nin kalbinden tek bıçak darbesi aldığı belirlendi. Bir süre kaçan kardeş katili daha sonra jandarmaya teslim oldu. Köprübaşı İlçe Jandarma ekipleri tarafından sorgulana Şakir G., Sürmene Adliyesine çıkarıldı.

ÜZERİME YÜRÜDÜ, BIÇAĞI SALLADIM

Savcı tarafından sorgulanan Şakir G., “Yemek sofrasında tartışma çıkınca, Mustafa üzerime yürüdü. Silahı olduğunu biliyordum. Korkutmak için elime aldığı bıçağı salladım. Bıçak kalbine isabet etmiş. Amacım öldürmek değildi. Sadece korkutmak istedim.” dediği öğrenildi. Tutuklama talebi ile nöbetçi hakimliğe sevk edilen Şakir G., adam öldürmek suçundan tutuklandı. Bu arada Mustafa G.'nin köyünde ev yaptırdığı ve evinin bitmek üzere olduğu ortaya çıktı.

11 Eki 2019 - 12:07 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.