Kaçırma sebebi 450 bin tl borç

‘Beni tabanca zoruyla kaçırdılar’ diyen kişinin borçlu olduğu iddia edildi.

SAVCILIK AZMETTİRİCİYE TUTUKLAMA İSTEDİ

Trabzon’un İnönü Mahallesi’nde silah zoruyla kaçırıldığı iddia edilen Ümit T.’nin B.K. adlı kadına 450 bin TL borcu olduğu ileri sürüldü. Borcunu ödemediği için kaçırılarak kadın bir avukatın ofisine götürülüp dövüldüğü ileri sürülen Ümit T.’nin şikayeti üzerine öğretmen Ö.K. ve M.L.G.’nin ardından N.A. adlı kişi de tutuklandı. Savcılık, serbest bırakılan ve azmettirici olduğu iddia edilen B.K. adlı kadının tutuklanması için karara itirazda bulundu.

AVUKAT ‘SEN KAÇ BEN HALLEDERİM’ DEMİŞ

Silahla kaçırma olayının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Gece yarısı götürüldüğü avukatlık ofisinde dövülürken sivil polisler tarafından kurtarılan Ümit T., “Beni silah zoruyla arabaya bindirdiler. Silahın kabzasıyla kafama vurdular. Sonra bir parka götürdüler. Senet imzalatacaklarını söylediler. Avukatın ofisine götürüp, dövmeye başladılar. Polisin geldiğini duydular. Avukat hanım bir kişiye ‘Sen kaç ben burayı hallederim’ dedi.” iddiasında bulundu.

Trabzon’da silah zoruyla kaçırılan kişinin bir kadına 450 bin TL borcu olduğu ortaya çıktı.

BORCU YÜZÜNDEN KAÇIRILMIŞ

Trabzon’un İnönü Mahallesi’nde silah zoruyla kaçırıldıktan sonra bir avukatın ofisinde dövülürken bulunan Ümit T. adlı kişini kaçırılma nedeni ortaya çıktı. Plakası kapalı bir araçla kaçırılan Ümit T.’nin önce bir parka daha sonra avukatlık ofisine götürüldüğü ifadelerde yer aldı. Polisler tarafından avukatlık ofisinde dövülürken bulanan Ümit T.’nin B.T. adlı kadına 450 bin TL borcu olduğu iddia edildi.

BENİ SİLAH ZORUYLA KAÇIRDILAR

Gece yarısı getirildiği avukatlık ofisinde dövülürken sivil polisler tarafından kurtarılan Ümit T., “Beni silah zoruyla arabaya bindirdiler. Silahın kabzasıyla kafama vurdular. Sonra bir parka götürdüler. Senet imzalatacaklarını söylediler. Avukatın ofisine götürüp, dövmeye başladılar. Polisin geldiğini duydular. Silahları sakladılar. Avukat hanım bir kişiye ‘Sen kaç ben burayı hallederim’ dedi.” diye konuştu.

YAŞANANLARDAN HABERİM YOK

Gözaltına alınan B.K. adlı kadın ise, Ö.K.’nın otizmli çocuğunun öğretmeni olduğunu belirterek, “Ben kimseyi Ümit’i kaçırması için azmettirmedim. Avukat arkadaşımın bürosuna gittiğimde tesadüfen Ümit’i orada gördüm. Ümit kendisini yerlere atıyordu. Kimsede silah görmedim.” dedi.

MAHKEMENİN KARARINA İTİRAZ

Borcunu ödemediği için kaçırılarak kadın bir avukatın ofisine götürüldükten sonra dövüldüğü ileri sürülen Ümit T.’nin şikayeti üzerine Ö.K. ve M.L.G.’nin ardından N.A. adlı kişinin tutuklandığı öğrenildi. Savcılık, serbest bırakılan ve azmettirici olduğu iddia edilen B.K. adlı kadının tutuklanması için karara itirazda bulundu. Mahkeme bu itirazı reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

17 Oca 2020 - 11:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.