Kaçakçılara ağır darbe

TRABZON’DA silah kaçakçıları yönelik başlatılan operasyon Rize’ye uzandı. İki kentte jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltın...

TRABZON’DA silah kaçakçıları yönelik başlatılan operasyon Rize’ye uzandı. İki kentte jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Baskınlarda 5 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait şarjör, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 45 adet tabanca fişeği, 27 adet av tüfeği mühimmatı ve bir adet kılıç ele geçirildi. 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Görme engelli olan kişinin serbest kaldığı belirtildi.

TRABZON'DA silah kaçakçılara yönelik operasyon yapıldı. Trabzon Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipler Sürmene'de silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik gerçekleştirildiği operasyonda, 6 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Baskınlarda 5 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait şarjör, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 45 adet tabanca fişeği, 27 adet av tüfeği mühimmatı ve bir adet kılıç ele geçirildi. Üç kişiyi gözaltına alan jandarma, silah ve mühimmatı Rize'nin Ardeşen ve Pazar ilçelerinden getirildiği belirlendi. Operasyonu büyüten jandarma timleri, Pazar ve Ardeşen'de de operasyon yaptı. İki kişiyi gözaltına aldı. Üç kişiyi Trabzon'da iki kişiyi Rize'de gözaltına alan jandarma, şüphelileri sorguladıktan sonra adliye sevk etti. 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Görme engelli olan kişinin serbest kaldığı belirtildi. Enis YILDIRIM

16 Ara 2018 - 11:14 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.