İyidere lojistik hayırlı olsun

Rize’nin uzun süredir beklediği “İyidere Lojistik Merkezi” 2020 yılı içinde ihale ediliyor. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Sayın bakanımız...

Rize’nin uzun süredir beklediği “İyidere Lojistik Merkezi” 2020 yılı içinde ihale ediliyor. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Sayın bakanımızın açıkladığı üzere; İyidere lojistik merkez bu yıl içinde ihale edilecek. İlimize, ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

“YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİK”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan, hafta sonu Rize ve Trabzon’da bir dizi ziyarette bulunarak yapılan yatırımları yerinde inceledi. Bakan Turhan’a ziyaretlerinde eşlik eden Milletvekili Avcı, Bakan Turhan’ın İyidere Lojistik Merkezi’nin bu yıl ihale edileceğinin müjdesini verdiğini söyleyerek Rize’ye hayırlı olmasını diledi.

O PROJE İHALE EDİLDİ

Bakan Turhan ile birlikte Rize’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceldiklerini belirten Milletvekili Avcı, uzun süredir beklenen bazı projelerin de bu yıl ihalesinin yapılacağını belirterek Rizelilere müjde verdi. Milletvekili Avcı, “Ulaştırma bakanımız Sayın Cahit Turhan’la birlikte ilimizdeki pek çok ulaştırma yatırımını yerinde inceledik. Sayın bakanımızın İkizdere ziyaretimizde açıkladığı üzere; İyidere lojistik merkez bu yıl içinde ihale edilecek. İlimize, ülkemize hayırlı olsun.” açıklamalarında bulundu.

HABER: Filiz YILDIRIM

03 Şub 2020 - 11:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.