İşte Ocak planı!

Trabzonspor, devre arası transferi için şimdiden atağa geçti

ÖNCELİK STOPER

Trabzonspor devre arası transferi için şimdiden atağa geçti. Sezon başında transferde hareketlilik yaşayan bordo-mavililer, devre arası transfer çalışmaları için temaslarına şimdiden başladı. Trabzonspor’un öncelikli hedefi olan stoper için S.Moskova’dan Serdar Taşçı ile birlikte Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen Kaan Ayhan ile ciddi olarak ilgilendiği belirtildi. Bordo-mavililer, bu iki stoperi birlikte almak için şimdiden görüşmelere başladığı öğrenildi.

VİSCA-ONAZİ TAKASI

Trabzonspor, sezon başı da gündeminde olan W.Bremen’in Avusturyalı yıldızı Junuzovic ile birlikte Başakşehir’in Boşnak yıldızı Edin Visca ile de temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Junuzovic’in Yusuf Yazıcı’nın satılması durumunda devre arası düşünüldüğü öğrenilirken, Visca için Başakşehir’e Onazi takası önerileceği ifade edildi. Trabzonspor’un, devre arası ligdeki durumuna göre transfere yön vermeyi planladığı belirtildi.

16 Eki 2017 - 11:52 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.