İstanbul’da artık HDP de yönetimde!

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora HDP’nin İstanbul Büyükşehir  yönetiminde artık söz sahibi olduğunu belirterek, “Önümüzdeki süreçte ciddi kriz yaşayacaklar ve milletimiz gerçekleri zamanla daha net görecek.” dedi.

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldikten sonra, meclisin çoğunluğuna sahip olan AK Parti’nin İmamoğlu’nun çalışmalarına engel olup olmayacağı bir süredir siyaset kulislerinde konuşuluyor. İstanbul’un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora “HDP belirleyici olmasının yanı sıra İBB yönetiminde de söz sahibi olmuşlardır. Ciddi bir kriz yaşayacaklar ve milletimiz zamanla tüm gerçekleri daha net görecek.” dedi.

HDP, İBB YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLMUŞTUR

Meclis çoğunluğunu elinde tutan AK Parti’nin İBB Belediye Başkanı seçilen İmamoğlu’nun çalışmalarının engellenip engellenmeyeceği bir süredir kamuoyunda konuşuluyor. Konuyla ilgili konuşan vekil Cora “İlçe belediyeleri ve Büyükşehir meclisinde çoğunluk bizdedir. Lakin bu çoğunluğu İstanbul menfaatleri doğrultusunda kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hayırlı bir iş asla engellemez. Milletin lehine olan bir karara takoz konulmaz. Özgürce yönetsinler. Milletimiz de vakti zamanı geldiğinde en doğru değerlendirmeyi yapma imkânı oluşmalıdır.” diye konuştu.

MİLLETİMİZ ZAMANLA GERÇEKLERİ DAHA NET GÖRECEK

CHP’lilerin de açıkça ifade ettiği gibi HDP oylarının belirleyici olduğunu bir kez daha hatırlatan Milletvekili Cora “HDP belirleyici olmasının yanı sıra artık İBB yönetiminde de söz sahibi olmuşlardır. HDP sadece oy vermedi topyekün destek verdi. HDP dışında başka unsurlarda destekledi. Biz böyle kazanmaktansa kaybetmeyi daha onurlu görürüz. Ciddi bir kriz yaşayacaklar ve milletimiz zamanla tüm gerçekleri daha net görecek.” İfadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

16 Tem 2019 - 12:23 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

Önce Vatan - Sn Cora; seçimden hemen önce Katil Apo nun şerefsiz, kalleş kardeşi, bir devlet kanalına çıktı...O katil Apo nun mektubu çarşaf çarşaf ortalıklarda dolaştı....bizim vekilimiz olarak neredeydiniz. Bir daha AKP ye asla oy vermem....şimdi çamur at...muhabetlerini geçin...inanın sizin kadar yetkimiz, gücümüz yok ama bu millet aklını ve zekasını tartıştırmaz....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 12:23
05

ismail - hadi̇ ordan.Allah dan kork ibb başkanı trabzon lu iftira atma.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 12:23
04

YAREN - bu i̇thamlar artik halk katinda değersi̇zdi̇r. artik bölge ve ülke i̇çi̇n poli̇ti̇ka üretmeni̇z gerekmez mi̇? meçli̇s kori̇dorlarindaki̇ söylenti̇leri̇ halka satmaktan vaz geceli̇m. ne yazik si̇z ve di̇ğer veki̇lleri̇n gi̇ydi̇ği̇ veki̇lli̇k gömleği̇ si̇zlere oldukça büyük gelmektedi̇r.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 12:23
03

güven alaşalvar - sayın cora siz ilk önce kendi il belediyenizle ilgili sorunlara bakın. ulusal basında belediye başkanını yaptıkları sayfa sayfa sayın gümrükçüoğlu zamanında bence en temiz belediye trabzondu. ya şimdi her yer pislik içinde. bilginize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 12:23
01

celal yerebakan - evet tüm gerçekleri̇ görmeye başladik i̇zmi̇t eski̇ beledi̇ye başkani üçyüzbi̇nli̇ralik araca seki̇zyüzbi̇n li̇ra ki̇ra ödemi̇ş .sayin cora

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 12:23