İş dünyasının gündemi Arsin Yatırım Adası

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret ederek Yatırım Adası hakkında bilgi aktardı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti. Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen “Cumartesi Sohbetleri” programına katılan Hacısalihoğlu, dernek üyelerini Yatırım Adası konusunda bilgilendirdi. Toplantıya DOKASİFED Başkanı Zeyyat Kafkas, TSİAD eski başkanları Aytaç Aydoğan,Hasan Hayali ve TSİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı. TSİAD Başkanı Sırrı Eren, “Göreve geldiğimiz genel kurulda cumartesi sohbetleri düzenleyerek üyelerimizi derneğin fiziki şartları gereği gruplar halinde, şehrimizin ekonomi, spor, kültür anlamında önemli isimleri ile buluşturacağımızı söylemiştik. Bugün şehrimiz için çok önemli bir konu olan yatırım adasını ve şehrimizin diğer önemli konuları görüşmek adına TTSO başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ağırlıyoruz. Bizler her platformda TTSO’nun iş dünyamızın çatı kuruluşumuz olduğunu seslendiriyoruz. Başkanımız da derneğimiz üyesi olarak kuruluşundan beri derneğimizle iç içe olan, faaliyetlerimize katılan bir isim.Birlikten kuvvet doğar.Suat Bey’e hem ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz sosyal medya etkinliğimize hem de bugüne kadarki faaliyetlerimize desteği için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

ORTAK AKLIN ÇALIŞTIRILMASINA ÖNEMLİ BİR HİZMET

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu TSİAD’ın kuruluşundan beri üyesi olduğunu belirterek, “ TSİAD üyeleri odamızın da üyesi olan, meslek komitelerinde,meclislerinde birlikte çalıştığımız, yakın ilişkiler içerisinde olduğumuz insanlar. Bu tür sohbet toplantıları herkese fayda sağlayacak çok güzel organizasyonlar. Ortak aklın çalıştırılmasına önemli bir hizmet. Fikir alışverişleri ve birliktelik şehrimize yön çizme noktasında önemli fayda sağlayacaktır. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Eren olmak üzere tüm üyeleri kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu. Sohbet toplantısında TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu tarafından yatırım adası projesinin geldiği nokta ve geleceği ile ilgili TSİAD üyelerine bilgi verildi. Toplantıda ayrıca soru cevap şeklinde inovasyon merkezi, Trabzon ve ülke sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü. Toplantının sonunda TSİAD Başkanı Sırrı Eren tarafından TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’na ziyaretin anısına hatıra plaketi verildi.

22 Eyl 2019 - 13:43 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.