İkisinin de hayalleri vardı

Kazaya neden olan sürücüler trafik canavarı çıktı

GÖZYAŞLARI ZEHRA İÇİN DÖKÜLDÜ

Trabzon’daKİ trafik kazasında hayatını kaybeden iki genç kız, hayallerini gerçekleştiremeden trafik terörünün kurbanı oldu. KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Zehra Tütüncü (22), Söğütlü Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verilirken, 4 ay önce Tayfun Kaçar ile dünya evine giren Neslihan Karkaç, dil kursuna gittiği ve yurt dışında yaşamak için hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Karkaç, Akçaabat’ta toprağa verilecek.

GÜRCÜ SÜRÜCÜDE ALKOL ÇIKMADI

Ana yolda yolcu aldığı ileri sürülen 61 M 1152 plakalı minibüs sürücüsü Hasan A.’nın son 3 yıl içerisinde alkol, muayene, fazla yolcu ve trafik kural ihlalinden toplam 11 ayrı trafik cezası yediği ortaya çıktı. TIR sürücüsü Mardale İshvili E.’nin ise kullandığı ZZ 295 BB plakalı çekiciye ise son 3 yıl içinde 3 kez takograf kullanmamak, hız, uygun ışık donanımı ve araçlarda bulundurulması gereken gereçleri bulundurmamaktan 3 ayrı idari işlem yapıldığı belirlendi.

Trabzon’da üç kişinin hayatını kaybettiği kazanını sürücülerin birçok suçtan ceza yediği ortaya çıktı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesinde dün saat 13.30 sıralarında, ilçeye bağlı Yıldızlı Mahallesi'ndeki Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. Trabzon'dan Giresun yönüne giden Mardale İshvili E. yönetimindeki ZZ-295-BB Gürcü plakalı TIR, aynı yöne giden Şaban Akyüz'ün kullandığı 61 M 1152 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü ile 20 yolcu ve TIR sürücüsü yaralandı. İhbarla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Sağlık görevlileri ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralıları ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

YARALANAN 3 YOLCU KURTARILAMADI

Kazada yaralanan ve hayati tehlikesi olan yolculardan Halim Kurt (74), Zehra Tütüncü (21) ve Neslihan Karkaç (23) tedaviye alındığı hastanede, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan 18 yaralının tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ZEHRA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kazada yaşamını yitiren KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Zehranur Tütüncü için Söğütlü Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, genç kızın arkadaşları ile babası İsmail ve annesi Hacer Tütüncü ve çok sayıda kişi katıldı. Zehra Tütüncü, Ulu Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, aile kabristanlığında toprağa verildi. Genç kızın cenazesine katılanlar acılı ailesine taziye dileklerinde bulunurken, arkadaşları da gözyaşı döktü.

OKUL ÇIKIŞI MİNİBÜSLE EVİNE GİDİYORDU

Ölümüyle ailesi ve arkadaşlarını hüzne boğan Zehra Tütüncü'nün okul çıkışı Söğütlü Mahallesi'ndeki evine gitmek üzere minibüse bindiği ve evine 2 kilometre mesafe kala kazanın yaşandığı ortaya çıktı.Öte yandan kazada hayatlarını kaybeden Halim Kurt, ikindi vakti Düzköy ilçesinde, Neslihan Karkaç ise yarın Akçaabat ilçesinde kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek.

GÜRCÜ SÜRÜCÜYE ALKOL TESTİ YAPILDI

Ana yolda yolcu aldığı ileri sürülen 61 M 1152 plakalı minibüs sürücüsü Hasan A.’nın son 3 yıl içinde yüze karşı alkol, muayene, fazla yolcu ve trafik kural ihlalinden toplam 11 ayrı trafik cezası yediği ortaya çıktı. TIR sürücüsü Mardale İshvili E.’nin kullandığı ZZ 295 BB plakalı çekiciye ise son 3 yıl içinde 3 kez takograf kullanmamak, hız, uygun ışık donanımı ve araçlarda bulundurulması gereken gereçleri bulundurmamaktan da 3 ayrı idari işlem yapıldığı belirlendi. Bu arada TIR sürücüsüne kazanın ardından yapılan testte alkollü olmadığı ortaya çıktı.

19 Ara 2019 - 11:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.