İki tutuklu kan verecek

Cinayetin üzerlerinde kaldığını ileri süren iki tutukludan kan örneği alınacak

TRABZON’DA işlenen kadın cinayetinin failini Adli Tıp Kurum ortaya çıkaracak. Şüphelilerden alınacak kan örnekleri maktulün tırnaklarından alınacak doku örnekleri ile karşılaştırılacak.

KADINA EZİYET EDEREK ÖLDÜRDÜLER

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi'nde 15 Ağustos tarihinde cesedi bulunan 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak’ın vahşice öldürüldüğü belirlenmişti. 2015 yılanda eşinden boşandığı belirlenen Pınar Kaynak'ın cesedinin bulunduğu olay yeriyle ilgili tutulan jandarma tutanağında vahşetin izlerini gözler önüne serdi. Öldürülen genç kadının ellerinin zincirle bağlandığı, boğazının ise kot pantolon ile sarıldığı tespit edildi. Öldürülen kadının göğsünün sol kısmından bıçaklandığı ve başının taşla ezildiğini otopsi raporunda ortaya çıktı.

ŞÜPHELİYE TIRNAK İZLERİ SORULDU

Pınar Kaynak'ın cesedinin bulunduğu yerde çok sayıda boş alkol şişesi, çerez, şu şişesi, soda şişesi ve boş sigara paketi bulan jandarma, A.K. ve N.B. adlı iki kişiyi gözaltına aldı. A.K.’nın evinde yapılan aramada, kanlı bir pantolon bulundu. Vücudundaki tırnak izleri kendisine sorulan A.K., hafta önceye ait olduğunu söyledi. A.K.’nın sorgusunun ardından N.B. adlı kişi de gözaltına alındı. N.B. ise, olaydan yakından uzaktan ilgisinin bulunmadığını belirtti.

TIRNAK İÇİNDE DOKU ÇIKACAK MI?

Soruşturmayı yürüten savcı, olay yerinde boğuşma izlerinin olduğunu ve şüphelilerden alınacak kan örnekleri ile kadının tırnak içinden alınacak doku örneklerinin karşılaştırılmasını istedi. Kan örnekleri alınacak iki şüpheli için geri sayım başladı. Adlı Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’ndan gelecek rapor cinayeti aydınlatacak.

Enis YILDIRIM

15 Eyl 2017 - 10:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.