İki kişiyi kurtardı kendisi boğuldu

​​​​​​​Trabzon'da bir kişi, denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtarmak isterken hayatını kaybetti

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtarmak isteyen Onur Gülertürk, yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yalıncak mevkisinde serinlemek için denize giren iki kişinin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Gülertürk, suya girerek yoğun çabaları sonucu iki kişiyi kurtarsa da kendisi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Afet ve Acil Durum ekiplerince sudan çıkartılan ve 112 Acil Servis ekiplerince Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gülertürk, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Boğulma tehlikesi geçirenlerden Hüseyin Sürgeç de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı.

24 Tem 2017 - 09:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.