İçişleri Bakanı Soylu trafik uygulama noktalarını denetledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik uygulama noktasında denetlemelerde bulundu. Bakan Soylu, ayrıca kontrol amaçlı durdurulan sürücülere de hayırl...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik uygulama noktasında denetlemelerde bulundu.

Bakan Soylu, ayrıca kontrol amaçlı durdurulan sürücülere de hayırlı yolculuklar dilerken, Bakanlığın bayram öncesi alınan tedbirlerini içeren broşürlerini de bizzat kendisi dağıttı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da sabah saatlerinde 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının meydana geldiği noktaya yakın bir yerde bulunan jandarma trafik uygulama noktasında denetlemelerde bulundu. Ankara’ya geliş istikametinde Aşağı Yorutçular köyünün 2 kilometre ilerisinde bulunan uygulama noktasında Soylu’yu jandarma ekipleri karşıladı. Uygulama sonuçları hakkında yetkililerden bilgi alan Soylu, uygulama noktasında kaydedilen görüntüleri #FreneDeğilKuralaGüven başlığı altında sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yayınladı.

BROŞÜR DAĞITTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eskişehir-Ankara kara yolunun 30. kilometresinde bulunan trafik uygulama noktasında görevli polis ve jandarmayı ziyaret etti. Bakan Soylu, bayram nedeniyle içerisinde önlemlerin bulunduğu broşürleri seyahat eden sürücülere dağıtarak hayırlı yolculuklar diledi. İçişleri Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle olası kazaların azaltılması için yoğun bir çalışma başlattı. Bu amaçla hazırlatılan broşürler yurt genelinde görevli trafik ve jandarma birimlerine ulaştırıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da 6 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın meydana geldiği Eskişehir-Ankara kara yolunun 30. kilometresinde kurulan trafik uygulama noktasında görevli polis ve jandarmayı ziyaret etti. Uygulama noktasında görevli Uyuşturucu ile Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubelerinde görevli polislerle ve Jandarmalarla tek tek tokalaşan Bakan Soylu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Soylu, ayrıca kontrol amaçlı durdurulan sürücülere de hayırlı yolculuklar dilerken, Bakanlığın bayram öncesi alınan tedbirlerini içeren broşürlerini de bizzat kendisi dağıttı.

TÜM SÜRÜCÜLERİN TELEFONLARINA MESAJ GELECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tüm mola yerlerinde sürücülerin telefonlarına yolda daha dikkatli olmaları konusunda mesaj geleceğini belirterek, "Bir taraftan 24 saat süren denetimlerimiz devam edecek. Güvenlik teşkilatı olarak bilmenizi isterim ki milletimizin bayramını huzurlu bir şekilde geçirmesi için tatil yapmayacağız." dedi.

25 Ağu 2017 - 14:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.