İçişleri Bakanı Soylu Oflu hemşehrilerini kabul etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yoğun programı arasında dün akşam Trabzon’un Of ilçesinden gelen hemşehrilerini kabul etti.

AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzi ve beraberindeki Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu kabul eden Bakan Soylu, ilçenin sorunlarını dinledi ve notlar aldı. AK Parti İlçe Başkanı Hakan Terzi, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Bakanımız Süleyman Soylu’nun temposunu, yoğunluğunu anlatmaya gerek. Bir bakıyorsunuz sınır bölgesinde askerlerimizle birlikte, bir bakıyorsunuz. Türkiye’nin batısında uyuşturucu ile mücadele ile ilgili bir toplantıya katılıyor, bir bakıyorsunuz mecliste konuşma yapıyor. Kendisi oldukça yoğun. Bu yoğunluğunun arasında memleketi Trabzon’un, babaocağı Of’un da sorunlarını yakından ilgileniyor. Akşamın, gecenin bir yarısı da olsa bizleri yoğun mesaisinin arasında kabul etti. İlçesinin ve Trabzon’un sorunlarını tek tek dinledi. 2018’de yapılacak yatırımları tek tek anlattı” ifadelerini kullandı.

20 Oca 2018 - 14:21 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.