Hüseyin Başaran kimdir?

Kızı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden ünlü iş adamı Hüseyin Başaran kimdir? Başaran Holding'in sahibi olan Hüseyin Başaran'ın hangi şirketlerin sahibi? İşte Hüseyin Başaran'ın biyografisi eşi ve çocukları...

Hüseyin Başaran kimdir?
Haber albümü için resme tıklayın

11 Mart 2018 tarihinde kızı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran kimdir? 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran aslen nerelidir? Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran'in biyografisi ve tüm şirketleri...

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan ünlü iş adamı Hüseyin Başaran 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding'in üçüncü kuşak temsilcisidir. Bir süre önce SporToto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 evlat sahibidir.

İlk etapta fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur.

Şimdilerde Gıda sektörünün yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

2013 senesinde Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olan kızı Mina Başaran'ı 11 Mart 2018 tarihinde şirketine bağlı olan C-TRB Challenger 604 adlı özel uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetmiştir.

Geçtiğimiz Ekim ayında nişanlanan kızı Mina Başaran 14 Nisan 2018 tarihinde Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer ile evlenecekti.

12 Mar 2018 - 09:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.