‘Hizmete hazırım’ dedi

AK Parti Trabzon 25 ve 26. Dönem Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Köseoğlu,...

AK Parti Trabzon 25 ve 26. Dönem Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Köseoğlu, “Bende bugün kendimi ev sahibi hissettiğim partimden, yaşadığım, sevdiğim şehrime hizmet etmek, Trabzon için ben de varım diyorum, ben hazırım diyorum.” dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ve MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan da Köseoğlu’na destek olmak için toplantıya katıldı. Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu resmen açıkladı. Eski AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu. AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’ye dosyasını teslim eden Köseoğlu, ardından basın toplantısı düzenledi. Köseoğlu, şunları söyledi: “17 yıl önce başlayan kutlu yürüyüşte, AK Parti ailesinin bir ferdi olarak, hiçbir zaman nefis siyaseti yapmadan, ‘ben değil biz’ anlayışıyla, hemen hemen her kademede her daim Trabzon’un gücüne inanarak yürümüş olan bir kardeşinizim. Ben onurların en büyüğünü, şehrimi Ankara’da temsil etmenin gururunu yaşadım. Siz aziz hemşehrilerimin verdiği vekâletle 25. ve 26. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili olarak, büyük bir onur ve gururla Trabzon’umuzu Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil ettim. Ankara’da görev yaptığım üç yıl, ülkemizin en zorlu süreçlerinden birini yaşadığı bir dönemdi. Üç genel başkan ile çalıştığımız, iki seçim, bir referandum ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı, ülkemizin büyük badireler atlattığı bu dönemde, Sayın Bakan’ımız ve vekillerimizle birlikte Trabzon adına söz verdiğimiz projeleri azami gayret ve hassasiyetle takip ettim. Her daim ana önceliğim Trabzon oldu. Bunun için kesintisiz her hafta Trabzon’da programlar yaptım, her daim teşkilatımız ve hemşehrilerimle bir arada oldum.”

TRABZON SEVDA İLE BAĞLANDIĞIM BİR ŞEHİR

“Nasıl daha önce çalıştığım STK’larda ve iş yaşamımda elde ettiğim tecrübeyi Mecliste sizler adına hizmet etmek için kullandıysam, milletvekili olarak görev yaptığım üç yıl içerisinde elde ettiğim kazanımlarım ve tecrübelerimi, sevgim, enerjim, coşkum ve heyecanım ile birlikte bu şehrin insanına yaşanabilir ve huzurlu bir şehir oluşturmak için kullanmaya talibim. Bir şehri anlamak için o şehri içeriden, dışarıdan, uzaktan ve yakından solumak gerekir. Trabzon, her aldığım ve verdiğim nefeste, her daim benimle olan, varlığını genlerimde hissettiğim, sevda ile bağlandığım bir şehir. Bu özel şehir, hepimizin. Ben de bir anne şefkatiyle, samimiyetle, sevgiyle, merhametle bu şehirde adalet, hakkaniyet, hoşgörü ve empatinin egemen olduğu ortak aklı hep birlikte kullanacağımız, huzurla yaşayacağımız bir şehir için Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım.”

YENİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

“Trabzon’un genlerinde olan girişimciliği, liderliği, cesareti, mertliği öne çıkaran ve teşvik eden, erdemli insan yetiştirmeye zemin hazırlayan; sanata, spora, kültüre, eğitime yatırım yapan bir belediyecilik anlayışını egemen kılmak için buradayım. Sizler bana ‘Trabzon’un Ayşe’si’ dediniz. Şehrimizin ve hemşehrilerimizin sorunları için yorulmadan emek sarf ederken, her daim yüreğimde hissettiğim duam oldunuz. Ben de bu gün, kendimi ev sahibi olarak gördüğüm partimde, yaşadığım, sevdiğim, kendimi ait hissettiğim şehrime hizmet etmek, gözünüze ve gönlünüze hitap edecek, yaşamaktan keyif alacağınız bir şehir için, Trabzon’umuz için ‘ben varım, hizmete hazırım’ diyorum.”

Aydın GELLECİ

16 Kas 2018 - 11:29 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Nikon-Canon - resim paylaşarak vekillikigin ardından şimdi de büyükşehire day şaka gibi gülermisin ağlarmısın bu trab halkıyla alay etmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 11:29