Herkesi açılışa davet etti

İYİ PARTİ Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muhammet Erkan, Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla Trabzon İl Başkanlığının açılışına davet etti. İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Erkan, “İYİ Parti bir kadın hareketidir, genç hareketidir. Bu nedenle erkeklerin evliyse eşleriyle, bekârsa sevgilileriyle gelmelerini özellikle istiyoruz.” dedi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muhammet Erkan, Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla Trabzon İl Başkanlığının açılışına davet etti. İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Erkan, “İYİ Parti bir kadın hareketidir, genç hareketidir. Bu nedenle erkeklerin evliyse eşleriyle, bekârsa sevgilileriyle gelmelerini özellikle istiyoruz.” dedi.

OLDUKÇA ANLAMLI BİR ZİYARET

İYİ Partinin Atatürk Alanı’ndaki binasının açılışının coşkulu bir şekilde açılacağını ifade eden Erkan, şöyle devam etti: “Trabzon, Türk siyasetinde daima önemli ve belirleyici olmuş bir şehirdir. Trabzon’u sadece Trabzon şehri olarak görmüyoruz. Trabzonlular Türk devletinin çimentosudur. Bu nedenle partimizin iktidara yürüyüş sürecinde şehrimizin önemini biliyoruz ve bu doğrultuda Sayın Genel Başkan’ımızın Trabzon’umuza yapacağı ziyareti çok önemli buluyoruz.” Türk milletinin bütün önyargılarından sıyrılarak tarafsız bir bakış açısıyla İYİ Partiyi dikkate almasını isteyen Erkan, “Bu ülkenin başka çıkış yolu kalmamıştır. Bütün Trabzonlu hemşehrilerimizi partimizin açılışına davet ediyor, bu tarihî buluşmada bizimle beraber olmaya, gelecek adına iyi ve güzel şeyler düşünmeye çağırıyoruz. Siyasî partiler iktidar olmak, ülkeyi yönetmek için kurulur. Allah’a şükürler olsun ki artık iktidar olmak isteyen bir partimiz vardır. İktidar olmaktan, devleti yönetmekten korkmayan cesur bir liderimiz vardır.” ifadelerini kullandı.

23 Mar 2018 - 15:23 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.