Her zaman partimin emrindeyim

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkan Adayı Muhammet Muhcu, Genel Merkez'de ilçe başkanı adayı olarak Zeki Çabuk'un açıklanmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkan Adayı Muhammet Muhcu, Genel Merkez'de ilçe başkanı adayı olarak Zeki Çabuk'un açıklanmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Muhcu açıklamasında şunları söyledi: “Adalet ve Kalkınma Partisi14 Ağustos 2001’de kurulduğundan beri çeşitli kademelerde görev üstlenerek Adalet ve Kalkınma Partisi hareketine gönül veren her bir yol arkadaşlarıma selamlarımı ve muhabbetlerimi sunarım. Adalet ve Kalkınma Partisi Şalpazarı İlçe Başkanlığına seçilebilmek için Genel Merkeze çağrılmam benim için bir onur olmuştur. Bu süreçte şahsıma gösterilen teveccühten dolayı Cumhurbaşkanı’mıza, Başbakan’ımıza ve teşkilat başkanımıza, bu güne kadar görev yapmış veya yapmamış tüm dava arkadaşlarıma başta olmak üzere hemşehrilerime, parti teşkilatıma, sivil toplum örgütlerine teşekkürü bir borç bilirim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah güç ve kuvvet verdiği sürece ilçemizde kurulacak teşkilatımız ile Şalpazarı’nda ve ülkemde Adalet ve Kalkınma Partimizi daha yukarılara taşımak için çalışacağım. Bütün dava arkadaşlarımız, ilçemizin aydınlık yarınları için çalışmalarımızı hep birlikte omuz omuza Adalet ve Kalkınma Partisi davasına sahip çıkarak bütün kardeşlerimizle birlikte omuz omuza olacağımın bilinmesini isterim. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışının sahibi olarak ilçemize, memleketimize hizmetten başka gayemin olmadığının bilinmesini isterim. İlçemizde geriye hayırla yâd edilecek eserler, hoş bir seda bırakmak için var gücümle birlikte yeni seçilecek başkan ve yönetim kuruluna desteğimi asla geri bırakmayacağım. Adalet ve Kalkınma Partimizin 2019, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinde ilerlemesi için çalışacağım. Bundan sonra Adalet ve Kalkınma Partim beni bu kutlu yürüyüşte nerede görmek istiyorsa o doğrultuda göreve her zaman ve her yerde hazır olduğumu, partimin bana ihtiyacı olduğu her yerde olacağımı beyan ederim.”

Hasan BAHADIR

16 Eyl 2017 - 11:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.