HDP’nin kimyası bozuldu

HDP Milletvekilleri sonunda polis kalkanına kafa atmaya başladı.

VEKİL KALKANA KAFA ATTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun en vatanperver bir tavırla üzerlerine gitmesi ve hiçbir müsamaha göstermemesi HDP'nin kimyasını bozdu. HDP Şanlıurfa İl başkanlığı’nın düzenlediği kayyum protestosu sırasında HDP Milletvekili Ayşe Sürücü’nün koşarak polis kalkanına kafa atması dalga konusu oldu.

DİĞERİ BAKANDAN YAKINDI

Sürücü’nün tavrı sosyal medyada alay konusu olurken yaşanılan olay sonrası HDP’li Garo Paylan’ın Bakan Soylu’ya yönelik söylemleri bir gerçeği açığa çıkarttı. Paylan, “Soylu bizim ruh sağlığımızı bozdu.” sözleriyle hem partinin hem Kandil’in psikolojisini yansıttı.Yalnız Kandil’in değil HDP’nin hareket alanı da daraldı.

HDP Şanlıurfa İl Başkanlığı’nın kayyum protestosu sırasında HDP Milletvekili Ayşe Sürücü'nün polis kalkanına kafa atması sosyal medyada dalga konusu oldu. Yaşanılan olay sonrası HDP'li Garo Paylan'ın “O terörist, bu terörist’ diyor. Süleyman Soylu bizim ruh sağlığımızı bozuyor." açıklaması akıllara geldi.

HDP’LİLERİ ÇILDIRTTI

HDP'li milletvekili Ayşe Sürücü, HDP Şanlıurfa İl Başkanlığı’nın kayyum protestolarında Şanlıurfa belediye binası önünde önlem alan polislere saldırdı. Hızını alamayan HDP'li vekil polis kalkanına kafa attı. O anlar kameraya yansırken sosyal medyada hızla yayıldı. Olay, görüntüler sonrası sosyal paylaşım sitesi Twitter'da HDP milletvekili Garo Paylan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı ''İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bizim ruh sağlığımızı bozuyor'' sözleri eşliğinde bir video paylaşıldı. Videoda PKK elebaşı Murat Karayılan ve Garo Paylan'ın Bakan Soylu hakkındaki skandal sözlerine yer verildi. Garo Paylan, “Toplumumuzun ruh sağlığı bozuk. Özellikle de bir bakan var ki her gün çıkıyor, ‘O terörist, bu terörist’ diyor. Biliyorsunuz ismini: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Soylu bizim ruh sağlığımızı bozuyor, bu kadar açık. Toplumu kamplaştırırsak, kutuplaştırırsak ruh sağlığımız bozulur.” açıklamasında bulunmuştu.

18 Kas 2019 - 11:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

tsat - meydanı boş buldular.zannettilerki hep böyle gidecek.bunun sonu kesinlikle hüsrandır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 11:33