HDP ile ittifak iftiradır

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, yerel seçim süresince HDP ile iş birliği yaptıklarının ileri sürülmesi üzerine AK Parti eski milletvekilinin sözlerini gündeme taşıdı.

31 Mart yerel seçimleri sürecinde Millet İttifakı’nın HDP ile ittifak yapıp yapmadığı tartışılmaya devam ediyor. Bitmek bilmeyen tartışma üzerine AK Parti eski milletvekilinin sözlerini hatırlatan Başkan Kuvvetli, “AKP eski milletvekili ‘PKK terörist bir örgüt müdür? Bana göre değildir. PKK kendi topraklarında belli bir siyasi programı hayata geçirmeye çalışan politik bir harekettir.’ diyor.” eleştirilerinde bulundu.

O İDDİALARI ÇÜRÜTTÜ

31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir’i örnek göstererek HDP ile iş birliği yaptıkları iddiaları çürütmek isteyen Başkan Kuvvetli, “Eee bu PKK sevici siyasetçi şimdi nerde?” diye sordu. Sorduğu soruya cevabı iliştiren Kuvvetli, aksini iddia edenlere ağır sözlerle yüklendi: “AKP'de 31 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde Balıkesir'de İYİ Parti dokuz bin oy farkla seçimi kaybetti. HDP'nin Balıkesir'de aldığı oy ise 14 bin civarında. Bunları görmeden sadece iftira olsun diye bizim HDP ile ittifak yaptığımızı iddia edenler alçaktır, şerefsizdir.”

Rabia MOLLAOĞLU

26 Nis 2019 - 12:06 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.