Hamzaçebi’den GTSO’ya ziyaret

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Trabzon CHP İl Başkanı Turgay Güngör, Gümüşhane C...

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Trabzon CHP İl Başkanı Turgay Güngör, Gümüşhane CHP İl Başkanı Bedri Ağaç ve beraberindeki heyet Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret etti. Kalkınmanın ve ekonomik gelişmenin, teknolojik ürünler üretmeye yönelik vizyon projelerle sağlanabileceğini belirten Hamzaçebi, dünyanın hızlı bir değişim içerisinde olduğunu ifade etti. Hamzaçebi ''Ülkemizi ve Milletimizi kalkındırmanın yolu ilk olarak ileri teknoloji üretmekten geçiyor. Son 15 yıla baktığımızda, dünyadaki en büyük şirketlerin yapısına baktığımızda artık teknoloji ve teknolojik ürünler üreten firmalarımızın listenin en üst sıralarında yer aldığını görüyoruz. Dünya hızlı bir değişim içerisinde. Bu değişime ayak uydurmalıyız” dedi.

Demokratik, özgürlükçü ve güçlü olan ülkelerin aynı zamanda ekonomik olarak da dünyanın en güçlü ülkeleri konumunda olduklarını hatırlatan Hamzaçebi, açıklamalarına şu şekilde devam etti. “Ülkemiz 15 Temmuz Gecesi vatan hainleri tarafından sürüklenmek istenilen bir uçurumun kenarından döndü. Bizlerin geçmişten gelen önemli bir demokratik birikimi ve deneyimi var. Bu deneyim ve birikimi daha da ileri taşımalıyız. Ekonomik açıdan güçlü olmak istiyorsak, teknoloji kaynaklı ürünleri üretmeye yönelmeli vizyonumuzu bu çerçevede belirlemeliyiz. Şuan da yüzde 3 olan teknolojik ürünler üretme oranımızı en az yüzde 15 - 20 gibi bir seviyeye taşıyamazsak ülkemizin koyduğu hedeflere ulaşmakta zorlanırız” şeklinde konuştu.

19 Ağu 2017 - 11:01 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.