Haddini bil profesör!

ERZİNCAN Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık hakkında hakaretlerle dolu paylaşımda bul...

ERZİNCAN Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık hakkında hakaretlerle dolu paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından TFF’yi eleştiren ve istifaya davet eden Mustafa Bıyık’a “Fenerbahçelilere dil uzatan ……. olan Trabzon Yomra Belediye Başkanı bu.... işte. Unutmadan bu adam aynı zamanda.....” diyerek skandal bir paylaşım yaptı.

PROF. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu’nun sosyal medya facebook hesabından yaptığı paylaşıma tüm Trabzon tepki gösterdi. Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen sosyal medya hesabından, "Şu adinin Sayın Başkanımız hakkındaki paylaşımına bakar mısınız? Üstelik bu mahlûk Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı. Sayın vekillerimizi ve YÖK’ü göreve çağırıyorum." diye paylaşımda bulundu. Başkan Bıyık, yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinden Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, sosyal medya hesabından Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a hakaret etti. Hakarete İYİ Parti’den, MHP’den ve tüm kentten tepki sesleri yükseldi.

BIYIK’A YÖNELİK HAKARETLERDE BULUNDU

Fenerbahçe yönetimini yönelik eleştirilerde bulunan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı hedefe koydular. Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamış ve limit aşımı sürecini sert bir dille eleştirmişti. Başkan Bıyık “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor camiasına iğrenç ötesi saldırılarının karşılığını aldı! Limit aşımı yapan diğer kulüplere puan silme/transfer yasağı cezası verilirken, 101 milyon limit aşımı yapan Fenerbahçe’ye 16 milyon limit eklenerek transfer yapma olanağı sağlandı! Yazık! Nihat Özdemir istifa” ifadelerini kullanıp federasyonu istifaya davet etmişti.

BU AĞIR SÖZLERİN HESABINI VERMELİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nalcıoğlu, “Fenerbahçelilere dil uzatan nesebi gayri sahih olan Trabzon Yomra Belediye Başkanı bu .......... işte. Unutmadan bu adam aynı zamanda .................” diyerek skandal bir paylaşımda bulundu.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYER, YÖK NEREDESİN?

Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu’nun skandal paylaşımı Trabzon’da tepkilere yol açtı. Büyükşehir Belediyesinin İYİ Parti Grubu Başkanvekili Davut Çakıroğlu, YÖK’ü göreve davet etti. Çakıroğlu, “Milletin derdi FB mi? Trabzon’a Trabzonluya hakaret marifet öyle mi? Bilim adamı akademisyen rektör yardımcısı oldun öyle mi? Bu kafa ile Fenerbahçe’nin kale arkasında amigo yardımcılığı bile yapamazsın. YÖK neredesin? Siyaset kurumu mesele siyaset üstü. Hadi bakalım görelim sizi” eleştirilerinde bulundu.

MHP’Lİ BAŞKAN NUHOĞLU DA TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a yapılan bu çirkin saldırıya MHP’den de tepki geldi. Çarşıbaşı Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Mümin Nuhoğlu, “Ne kadar okursanız okuyun bilgi ve birikimine layık hareket etmeyenler bizler için çahildirler.! Yomra Belediye Başkanımız hakkında böyle aşağılık mesnetsiz paylaşım yapan Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısını kınıyor İçişleri Bakanlığından hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını arz ediyorum.” açıklamasında bulundu.

SÜRMEN SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Nalcıoğlu'nun paylaşımına tepki gösterdi. Sürmen sosyal medya hesabından, "Şu adinin Sayın Başkanımız hakkındaki paylaşımına bakar mısınız? Üstelik bu mahlük Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın vekillerimizi ve YÖK’ü göreve çağırıyorum" diye paylaşımda bulundu.

26 Oca 2020 - 11:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Kemal aksoy - Başkan belediyesini büyütsün haketmiş bence icraat yapsın bu işlere ayırdığı zamanı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ocak 11:33