Hacısalioğlu'ndan adaylık açıklaması

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, aralık ayında yapılacak seçimlerde başkan adaylığını asla düşünmediğini söyledi.

Hacısalihoğlu, "Gönlüm kırık, kendimi üzgün ve yorgunum hissediyorum. Devam edip, etmeme konusunda da tereddüt içindeyim. Şu anki gidişata bir zarar vermemek için çok net bir açıklama yapmayayım ama olmamayı düşünüyorum. Her zaman 'yokuz' diyoruz ama sonra bir mecburiyet oluyor" dedi. Döviz kurunun sabitlenmesi nedeniyle Burak, Onur ve Olcay ile yeni bir sözleşme yapacaklarını belirten Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "3 oyuncu ile görüştük ve mutabakata vardık. Sözleşmeleri bu hafta içinde yapılacak ve Trabzonspor o konuda da bir adım atmış olacak. Bu sadece 3 oyuncuyla ilgili değil. Mutlaka yabancı oyunculara da bir düzenleme ve iyileştirme yapmak gerekiyor. Trabzonspor'un bütçesi bunları karşılayacak durumda değil."

18 Eki 2018 - 10:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.