Gündoğdu indirim yaptı

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanmasının ardından programa tam destek verdiklerini...

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanmasının ardından programa tam destek verdiklerini açıklayan Trabzon kökenli ilk firma Gündoğdu Mobilya oldu. Gündoğdu Mobilya adına Kademağa Güner, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı açıklamayla enflasyonla mücadelede yüzde yüz destek sözü verdiklerini açıkladı. Bu bağlamda Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na katkı sağlamak için tüm ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar yüzde 10 asgarî indirim taahhüdü sözü verdiklerini belirten Kademağa Güner, “Ülkemizin 2019-2021 yılları arasını kapsayan, ekonomide iş planını ortaya koyan Yeni Ekonomi Programı’nda, temel politikaların kurgulandığı alanların başında enflasyonla mücadele gelmektedir.” diyen Gündoğdu, “Özellikle son dönemde döviz kurunda meydana gelen spekülatif artışlar sonucu fiyatlamalarda yaşanan yukarı yönlü gidişin yüksek enflasyona neden olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Ülkemizin enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşabilmesi için kamu öncülüğünde başlatılan bu program, sadece kamu kurumları ya da bakanlıkların mücadelesinin ötesinde, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğine ihtiyaç duymakta, ülkemizdeki tüm bireylerin de katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olarak enflasyonla topyekûn mücadele edilmesi gerektiği bilincini taşımaktayız.” ifadelerini kullandı. Gündoğdu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gündoğdu ise yaptığı yazılı açıklamada, “Gündoğdu Mobilya olarak, uzun yıllardır ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde yatırımlar yaptık ve hâlen daha bu doğrultuda yatırım yapmaya devam ediyoruz. Son dönemde memleketimizin karşı karşıya olduğu sıkıntılı günlerin üstesinden hep birlikte gelebileceğimize inanıyoruz. Bu bağlamda Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Gündoğdu Mobilya ürünlerinde yüzde 10 indirim uygulayarak destek vermekten onur duyuyoruz.” diye konuştu.

Gültekin SADIKOĞLU

17 Eki 2018 - 14:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.