Gümüşhaneli taksici yakışanı yaptı

İstanbul Şişli’de çalışan Gümüşhaneli taksici İbrahim Katırcı, yolcusunun aracında unuttuğu 70 bin lirayı sahibine ulaştırdı

İstanbul Şişli’de çalışan Gümüşhaneli taksici İbrahim Katırcı, yolcusunun aracında unuttuğu 70 bin lirayı sahibine teslim etti. Merkeze bağlı Dölek köyünden olan ve uzun yıllardan beri İstanbul’da taksicilik yapan İbrahim Katırcı, Ergenekon Caddesi üzerinden aldığı yolcusunu Dolapdere'ye götürdü. Yolcu burada indikten sonra Katırcı, başka bir müşteri alarak Fatih'e doğru yola çıktı. Bu esnada arka koltukta oturan kişi araç içerisinde bir çantanın olduğunu görünce Katırcı’ya teslim etti. Taksi sürücüsü Katırcı da yolcusunu Fatih'e bıraktıktan sonra bağlı olduğu durağa geldi ve çanta içerisindeki bir telefon numarası üzerinden çanta sahibine ulaşarak durumu bildirdi. Aldığı telefonun ardından durağa gelen yolcu Oğuzhan Angın, içerisinde 70 bin liranın olduğu çantayı teslim aldı. İbrahim Katırcı, başından geçenleri şöyle anlattı: “Sabah saatlerinde çalışıyordum. Bir müşteri aldım ve Dolapdere'ye bıraktım. Ardından başka müşterileri aldım. Arka koltukta oturan kişi çanta var dedi. Bende çantayı alıp önce 153'ü bilgilendirdim. Sonra da çantayı durak başkanına teslim ettim. Çantanın içinde bulunan bilgilerden yola çıkarak sahibine ulaştık ve durumu bildirdik. İçinde 70 bin liranın olduğu söyleyen çanta sahibi de birazdan gelerek çantayı teslim alacak.”

“TAKSİCİ ARKADAŞTAN ALLAH RAZI OLSUN”

İçinde 70 bin liranın olduğu çantasını teslim alan Oğuzhan Angın da “Param bulunduğu için çok mutluyum. Örnek bir davranışta bulunarak bana ulaşıp çantayı teslim ettiler. Taksici arkadaşlardan Allah razı olsun. Kendileri büyük bir yardımda bulundular. Ticaretle uğraşıyoruz, bu paranın önemi büyüktü. Yapmamız gereken ödemelerimiz mevcuttu. Çantayı bulamazsak büyük sıkıntıya düşerdik.” şeklinde konuştu.

11 Şub 2020 - 16:39 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.