Gözler Usta’da

Görev dağılımı bekleniyor

Trabzonspor’da toplu istifalar sonrasında geçen hafta yapılması beklenen yönetimdeki yeni görev dağılımı Başkan Muharrem Usta’nın isteği doğrultusunda bu haftaya bırakıldı. Yöneticilerin artık yeni görev dağılımı yapılmasını isterken, bu yönde Usta’nın yönetim içi dengeleri gözeterek yeni bir ‘iç sıkıntı’ yaşanmaması için temkinli davranmayı istediği belirtildi. Trabzonspor’da yarınki olağan yönetim toplantısında yeni görev dağılımının yapılması bekleniyor.

13 Kas 2017 - 11:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

yasar - çok yıpratıldı başkan, elinden gelen herşeyi yaptı, müthiş bir kadro yaptı ama maalesef saha başarısı gelmedi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:00