Gösteri alanları yeniden belirlendi

TRABZON Ortahisar’da yürüyüş, gösteri ve miting alanlarının nerelerde yapılabileceğine dair yönetmelik yeniden düzenlendi. Buna göre Ortahisar ilçesin...

TRABZON Ortahisar’da yürüyüş, gösteri ve miting alanlarının nerelerde yapılabileceğine dair yönetmelik yeniden düzenlendi. Buna göre Ortahisar ilçesindeki miting ve yürüyüş güzergâhı 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı ve Meydan Atatürk Alanı olarak belirlendi.

TRABZON Ortahisar’da yürüyüş, gösteri ve miting alanlarının nerelerde yapılabileceğine dair yönetmelik yeniden düzenlendi. Buna göre Ortahisar İlçesindeki miting ve yürüyüş güzergâhı 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı ve Meydan Atatürk Alanı olarak belirlendi.

Afiş ve pankartların asılacağı yerlerin yanı sıra, açık hava toplantıları ve gösteri yürüyüşlerinin nerelerde geçerli olduğuna dair 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. ve 3. maddesi kapsamında yeniden düzenlendi. Siyasi partiler, sendikalar ve meslek odalarının görüşleri alınarak belirlenen yerler dışında toplantı, yürüyüş ve gösteri yapılamayacak. Toplanma yeri, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Funda Otel önü olarak belirlenirken yürüyüş noktası buradan hareketle Özel İdare Kavşağı ve Maraş Caddesini takiben meydan miting alanı şeklinde düzenlendi. Aynı zamanda İskenderpaşa Cami çınaraltı önü ve Suluhan kavşağını çevreleyen alan miting yapılacak yer olarak gösterildi. Yönetmelikte ana güzergâhların dışında kalan alternatif alanlar da bildirildi. Rabia MOLLAOĞLU

16 Şub 2019 - 11:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.