Golf değil sanayi lazım

TRABZON’UN Yomra ilçesinde, 50 milyon liraya mâl olacak 650 dönümlük deniz dolgusu üzerine yapılacak olan 18 çukurlu golf sahasının yankıları tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da sürüyor. Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Arpacı, “Biz yana yana yer arıyoruz. 650 dönüm golfe veriliyor. orada golfü kim oynayacak?” dedi.

TRABZON’UN Yomra ilçesinde, 50 milyon liraya mâl olacak 650 dönümlük deniz dolgusu üzerine yapılacak olan 18 çukurlu golf sahasının yankıları tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da sürüyor. İnşa çalışmalarına 2018 yılında başlanılacağını söyleyen Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na golf sahası projesi için tepki gösteren Trabzon Büyük Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Arpacı, projeye anlam veremediklerini ifade etti. Başkan Arpacı, “Biz yeni sanayi sitesi için yana yana yer arıyoruz, Yomra’da 650 dönüm üzerine golf sahası yapılması için çalışma yapılıyor. Kim oynayacak orada golfü? Bize ne faydası var? Neden böyle bir karar alındı anlamadık. Biz Trabzon’a otomobil sanayisi gelsin diye uğraşırken golf ile uğraşılmasına anlam veremiyoruz. İbrahim başkanı seviyoruz ama bu yatırımı hiç anlamadım. 650 dönüm ne demek? Biz desek ki ‘Bize bin dönümlük yer doldurun’ bize derler ki ‘Kardeşim deniz kenarında sanayi sitesi mi olur?’ Niye olmasın?” diyerek sitem etti. 650 dönüm yer dolduracağımıza oraya imalat yeri yapalım. Bu halk çalışsın, sokakta gezmesin. Trabzonlular ev alamıyor golf oynamaya kim gidecek?” dedi. Öte yandan Yomra Belediyesince yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçede 650 dönümlük deniz dolgusu üzerine sosyal donatı projesi uygulanacak. Bu alanın 300 dönümü için de 18 çukurlu golf sahası projesi yapılacak. 50 milyon liraya mâl olması beklenen golf sahası projesini Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da destekleyecek.

Gültekin SADIKOĞLU

16 Ara 2017 - 11:51 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

musa - sanayiden başkası trabzonu kurtarmaz.golf zengin ülkelerin lüks oyunu .belediye başkanı desinler yapıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 11:51