Giresun’da FETÖ/PDY operasyonu: 16 tutuklama

Giresun’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında avukat, ev hanımı, öğrenci ve esnafın bulu...

Giresun’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında avukat, ev hanımı, öğrenci ve esnafın bulunduğu 27 gözaltı sayısı 31’e çıkarken, gözaltına alınanlardan 16'sı tutuklandı.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nün FETÖ/PDY soruşturmasına yönelik 1 Ağustos’dan bu yana yapılan operasyonlarda gözaltı sayısı 31’e yükselirken, aranan şahıslardan 2'sinin firar ettiği öğrenildi. İlk etapta gözaltına alınan 27 kişinin ifadelerinden yola çıkarak 4 kişi daha gözaltına alınırken, gözaltında bulunan 31 kişiden 16’sı çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise savcılıktaki ifadelerinin artından serbest kaldı. 2 kişin ise gözaltısı ise devam ediyor.

09 Ağu 2017 - 13:54 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.