Giresun'un gözü Üst sıralarda

Ligde istediği sonuçları alamayan yeşil-beyazlılar, kalan haftalar için hesabını yaptı

Basın Sözcüsü Kurt: "Seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Bunu başarabilirsek yukarıdaki takımları da yakalayabiliriz. Maç başına iki puan ortalaması 34 haftanın sonunda bizi hedeflediğimiz yere götürür diye düşünüyoruz"

Spor Toto 1. Lig’de son 5 haftada aldığı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile zirveden uzaklaşan Giresunspor’da Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, üst sıralarda kendilerine yer bulmak istediklerini dile getirdi. Ligin ilk haftalarında çok fazla puan kayıpları yaşadıklarını ve bunu en aza indirmek istediklerini kaydeden Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, "Yarışın ilk çeyreği geride kaldı. Hedeflediğimiz puan ortalamasını maalesef şu ana kadar tutturamadık. Bunun için de hızla yükselişe geçmemiz gerekiyor” dedi.

“5. sıradayız ancak aşağıdaki takımların çok da uzağında değiliz. Play-off hattındaki yerimizi sağlamlaştırabilmemiz için aşağıdakilerle farkı açmamız gerekiyor” diyen Kurt, “Maç başına iki puan ortalaması 34 haftanın sonunda bizi hedeflediğimiz yere götürür diye düşünüyoruz. Son iki maçımızda galip gelme başarısı gösteremedik. İnşalllah İstanbulspor engelini 3 puanla aşarak yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seri galibiyetlere ihtiyacımız var bunu yaparsak yukarıdaki takımları yakalayabiliriz” ifadelerine yer verdi.

Ferhat 11'e alıştı

Giresunspor'un savunma oyuncularından Ferhat Görgülü ilk 11'e alıştı. Takıma geç katıldığı için ilk beş karşılaşmada forma giyemeyen savunma oyuncusu, Altay, Adanaspor ve Boluspor karşılaşmalarında ise ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Yeni teknik adam Hüseyin Kalpar'ın da İstanbulspor maçında stoper olarak Aykut ile birlikte Ferhat'ı oynatması bekleniyor.

Nerede görev

gelirse oynarım

Giresunspor'un geride kalan maçlarında zaman zaman sağ bek, bazen de stoper olarak görev yapan oyuncusu Uğur Arslan bu durumdan şikayetçi olmadığını dile getirdi. Uğur, "Bizler Giresunspor'un oyuncularıyız ve hocamız nerede görev verirse, orada işimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırız. Sağ bek veya stoper oynamışım ya da başka mevkide… Bu sorun değil. Bizim işimiz verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmektir" dedi.

19 Eki 2018 - 15:58 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.