Giresun'da iş yerinde tüp patladı: 1 yaralı

Tirebolu ilçesinde bir restorandaki tüpün patlaması sonucu bir kişi yaralandı. İlçenin Liman mevkisindeki bir restoranda bulunan tüp, henüz belirlene...

Tirebolu ilçesinde bir restorandaki tüpün patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

İlçenin Liman mevkisindeki bir restoranda bulunan tüp, henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

Bu sırada restorana yakın bir yerde yürüyen Nuri Demiröz, patlamanın etkisiyle savrulan bir cismin başına isabet etmesi sonucu yaralandı. Demiröz, ambulansla Tirebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Patlamanın etkisiyle restoran ve yanındaki yaklaşık 10 iş yeri ile bazı evlerde hasar meydana geldi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de restorandaki yangını söndürdü.

Patlamaya tanık olan Erden Keskin, olaydan çok kısa bir süre önce sahilde işlettiği büfeyi kapatıp sabah namazına gitmek için restoranın önünden geçtiğini belirttti. Keskin, "Oradan geçer geçmez arkamdan büyük bir patlama duydum. O an bomba patladı sandım. Sonradan öğrendim ki tüpmüş. Beş on saniyeyle olaydan yara almadan kurtuldum." dedi.

09 Ağu 2017 - 12:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.