Genç: “Bu millet ayağa kalktı, bir daha oturmaz”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 'Yerel Buluşmalar' toplantıları kapsamında AK Parti mahalle başkanları ve Ortahisar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.

Mahalle başkanlarına hitap eden Başkan Genç, "Bu millet bir defa ayağa kalktı. Bu milleti bir daha oturtamayacaklar. Biz inanıyoruz ki, bütün hesapların üstünde bir hesap vardır. Cenab-ı Allah Recep Tayyip Erdoğan gibi milletine, devletine sevdalı birisini bize nasip etti. Bütün dünyaya 'dünya beşten büyüktür' diye haykıran ve bizi mazlumlarla birlikte mücadele etmeye sevk eden ve buna önderlik eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Konuşmasında 25 Mart Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon Olağan Kongresine değinen Başkan Genç, "Bu kongreyi öyle bir havada yapmak lazım ki gelecek seçimlerin yani 2019 cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerin sesini de buradan vermemiz lazım. Trabzon'un vereceği mesaj çok önemli. Bir AK Parti Trabzon'da her zaman en yüksek oyu alacaktır. Muhteşem buluşmayla beraber davamızın lideri, Türk milletini ayağa kaldıran muhteşem, ümmetin lideri, mazlumların sesi olan kıymetli Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşılayacağız. Bu iş bayrak değişimidir. Yeni atanan mahalle başkanlarımıza özellikle hayırlı olsun diyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah. İşin önemine binaen vurgulamak isterim ki görevimiz isterse belediye başkanı olsun, isterse mahalle başkanı, isterse meclis üyeliği olsun şu anda yürüdüğümüz yoluculukta görev, sıfat esas değildir. Önemli de değildir. Önemli olan yaptığımız iştir. Ne mutlu bu kadrolara ki, Cenabı Allah'ın bu zaman diliminde başımıza nasip ettiği bu kutlu insanın, bu güzel insanın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle hizmet etmeyi bu kadrolara da nasip etti. Biz il başkanlığı görevinde ve parti üyeliğinde bulunduk. Şu anda belediye başkanlığı hizmetindeyim. Ama etiket, makam hiç önemli olmaksızın Cenab-ı Allah bize böyle bir dönemde hizmet etmeyi nasip etti" ifadelerini kullandı.

20 Mar 2018 - 15:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.