Ganita çöplüğe döndü

Trabzon’un gözde mekânları arasında gösterilen Ganita sahili, çevre kirliliğiyle kötü görüntülere sahne olurken bu durum ziyaretçileri de rahatsız edi...

Trabzon’un gözde mekânları arasında gösterilen Ganita sahili, çevre kirliliğiyle kötü görüntülere sahne olurken bu durum ziyaretçileri de rahatsız ediyor. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde doğal güzelliği ve sahil alanıyla öne çıkan ve vatandaşların yıllardır ziyaret ederek denizle iç içe olduğu Ganita sahilinin çekirdek kabukları, pet şişeler, içki şişeleri ve naylon poşetlerle kaplı olması vatandaşları rahatsız ediyor. Genellikle gençlerin uğrak mekânlarından olan Ganita’da çay bahçelerinin kenarları, kayaların kenarları duyarsız vatandaşlar tarafından çekirdek kabukları ve plastik atıklarla doldurulmuş vaziyette. Deniz havası alıp serinlemek için Ganita’ya gelen ziyaretçiler sıcaktan bunalıp deniz havası almak istediklerinde buraya geldiklerini fakat deniz kenarlarının çok kirli olmasından dolayı kötü koku oluşturduğunu ve bu durumun rahatsızlık verici olduğunu dile getirdi. Ganita’yı ziyaret eden vatandaşlar, buranın çok güzel bir yer olduğunu fakat özensiz bırakıldığını söylüyor. Ayrıca belediye ekiplerinin her gün temizlik için gelmesine rağmen her yeri kaplayan çekirdek kabuklarının temizlenmediğinin üzerinde duruyor.

Fatoş BATMAN

05 Tem 2017 - 15:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

cemile - yalan haber ben orada çalışıyorum yok böyle bişiy

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 15:08