Fırtına Alanya'da kayıp!

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maça çok hızlı başlayan Aytemiz Ala...

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maça çok hızlı başlayan Aytemiz Alanyaspor, aradığı golü de henüz 4. dakikada buldu. Lucas Villafanez'in ortasında kafayı vuran Merih Demiral, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda daha etkili bir Trabzonspor vardı. Ancak özellikle genç savunmacı Merih Demiral'ın etkili performansı bordo mavililerin golü bulmasına engel oldu. Onur Kıvrak'ın da kurtarışlarıyla yıldızlaştığı karşılaşma Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor 6 puana yükselirken Trabzonspor 7 puanda kaldı.

17 Eyl 2018 - 21:52 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - akbasin sayesinde bu vasifsizin herhalde arkasinda erdogan var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 21:52