FETÖ'nün Trabzon il imamı ve eşi Ordu'da yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Trabzon il imamı olduğu iddiasıyla 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminden bu yana aranan zanlı ve eşi Ordu'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'nin Trabzon il imamı olduğu ve ByLock kullandığı iddiasıyla aranan Muhammet K. ile eşi Ayşe Aslıhan K.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Ordu'da örgüt mensuplarının gaybubet evi olarak adlandırdığı adreste saklandığı tespit edilen karı koca Ordu Emniyeti ile düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alındı. Şahsın örgüt kontrolünde olan Karadeniz İşadamları Derneği üyesi olduğu, 2008-2010 yıllarında Ağrı, 2010-2013 tarihlerinde Gümüşhane, 2014-2016 döneminde de Trabzon il imamlığı yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili şahsın Trabzon'a gelerek Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusuna başlandığı bildirildi.

23 Haz 2018 - 15:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cerikom - güzeeeeelll ... hesap zamani ! haydi̇ bakalim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:33