Faraşlı kavga

Trabzon Öğretmenevi’nde kapalı alanda sigara içme kavgası çıktı.

Trabzon Öğretmenevi’nde kapalı alanda sigara içme kavgası çıktı. Hizmetliyi uyardığı için öğretmenevi müdürü ile hizmetlinin arkadaşı arasında çıkan kavga karakolda bitti. Trabzon Öğretmenevi’nde hizmetli olarak çalışan Hüseyin A. kapalı yerde sigara içildiği için öğretmenevi müdürü Yusuf Sever tarafından uyarıldı. Sigara küllüğünü kaldıran müdür ile küllüğün neden kaldırıldığını ileri süren hizmetlinin arkadaşı Mustafa E. arasında tartışma çıktı. Kendisine küfür edildiğini ve yumruklandığını ileri süren öğretmenevi müdürü Yusuf Sever ile Mustafa E. arasında çıkan tartışma büyüdü. Müdür, eline geçirdiği plastik faraşı hizmetlinin misafirine attı. Araya girenler kavgayı ayırdı. Yusuf Sever polis merkezine giderek Mustafa E.’den şikayetçi oldu. Hizmetli hakkında ise idari soruşturma başlatıldı. Mustafa E. de dövüldüğünü ileri sürerek müdürü şikayet etti.

Enis YILDIRIM

13 Tem 2019 - 13:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Cerikom - maalesef ki memleketimin özeti bu. kurallar çiğnenmek için var sanki !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 13:40
02

xxxy - sigara yasağı kapalı alanlarda yasaklandı çok güzel oldu...gelin görelim ki ilk önce tarafsız objektif olarak denetlendiğinde tüm kamu kuruluşlarında sigara içiliyor...kahveler, alkol alınan yerler almış başını gidiyor...yazılan haberin görgü şahiti değilim ancak uyarınca kötü insan oluyorsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 13:40
01

Cemal Yalçınkaya - müdür bey az bile yapmış. kurallara uyacaksın arkadaşım. sigara içmek yasak ise içmeyeceksin. müdür beyi tebrik ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 13:40