Eskiler geri dönmek istiyor

SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Kurt, eski partililerin geri dönmek istediğini belirterek,  “Geçmişte bizimle beraber aynı yolda yürüyen arkadaşlarımız, yeniden yuvaya dönmek istiyor.” dedi.

GEÇMİŞTEN günümüze Saadet Partisi’nden başka partilere geçen isimlerin tekrar partiye dönmek için fırsat kolladıklarını söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, “Bizimle aynı yolda yürümek isteyenler arasından bir seçim yapmayız. Kim gelirse gelsin her zaman gönlümüzün kapıları ardına kadar açık olarak görecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, partisinin haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında süreç içinde partiden kopan isimlerin tekrar partiye dönmek istediklerinin haberlerini aldıklarını ifade etti. Konu hakkında açıklamalarını sürdüren İl Başkanı Cevat Kurt, şöyle devam etti: “Bizimle aynı yolda yürümek isteyenler arasından bir seçim yapmayız. Kim gelirse gelsin her zaman gönlümüzün kapıları ardına kadar açık olarak görecektir. Geçmişte bizimle beraber aynı yolda yürüyen arkadaşlarımızın yeniden yuvaya dönmek istedikleri ile haberler duyuyoruz. Bu haberler bizi sadece sevindirir. Geçmişin hesabını bir kenara bırakarak, yüksek idealler için herkesle birlikte çalışmaya hazırız. Bizim kapımız herkese açık. Biz bizimle beraber bu sahada bizim üslubumuzla, kavga etmeden, dik durarak, ülke meselelerinin çözümünde bize destek verecek herkesle çalışmaya hazırız. Türkiye siyasetinde bugüne kadar verimli çalışmalar yapan bütün arkadaşlarımızı gerek iktidar partisi içerisinde bulunan gerek diğer partilerde bulunan arkadaşları aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Bugün Türkiye’de çözüm için arayış içerisinde bulunan herkese kapımızı açık tuttuğumuzu ifade ediyoruz.”

SAADET PARTİSİ, DÜNYAYA ÖRNEK OLMUŞTUR

Saadet Partisi’nin referandum sürecinde gösterdiği tavırla birlikte Türkiye’nin teminatı olduğunun bir kez daha görüldüğünün altını çizen Kurt, Saadet Partisi’nin bu tutumuyla Türkiye’ye ve dünyaya örnek olduğunu söyledi. Kurt, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Bugünkü iktidar Türkiye’nin bekasından çok kendi bekası için çalışıyor. Hukukun üstünlüğünden korkuyor. Çünkü hukuk işlediği zaman yaptığı hataları görüyor. Yapılan referandumda özellikle iktidar partisi Türkiye’nin kamplaşmasını kendi bekası için faydalı gördü. Nerdeyse yalvardık yakardık ‘yapmayın’ diye. Bugün Türkiye’nin teminatı emin olun Saadet Partisi’dir ve şuurlu kadrolarıdır. Referandum sürecinde ülkede barış ve huzurun tesisi için en büyük gayreti bizim teşkilatlarımız gösterdi. Milletimizin büyük bir çoğunluğu şartlar uygun olduğu zaman Saadet Partisi’nin bu ülkenin huzuru, barışı, kalkınması, bağımsızlığı, bekası için tek çözüm aracı olduğunu görecektir ve görüyorlar da. Saadet Partisi’nin bu süreçte sergilediği tavrı Türkiye’ye örnek oldu. Sadece Türkiye değil, yurtdışına da örnek oldu. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliği için elimizden gelen bütün fedakârlığı yapmaya hazırız.”

06 May 2017 - 11:16 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

turan - doğru vatan hainleri ve din düşmanlarıyla omuz omuza yürüyerek örnek oluştur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mayıs 11:16