Engelli kızın trajik ölümü

Vakfıkebir’deki yangında engelli kız dumandan zehirlendi

TRABZON’UN Vakfıkebir ilçesinde Ayşe Uçar (60) ile birlikte yaşayan engelli kızı Nazan Uçar (31) annesinin evde olmadığı bir saatte evdeki sobayı yakarken meydana gelen patlamada yaralandı. Patlama nedeniyle vücudunda yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen genç kız hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Babadan yetim kalan ve annesiyle yaşayan engelli kızın trajik ölümü ilçeyi yasa boğdu. Dede Mustafa Bektaş, gözyaşlarına boğuldu.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, ilçenin Sekmenli Mahallesi’nde annesi Ayşe Uçar (60) ile birlikte yaşayan Nazan Uçar (31), dün saat 12.15 sularında kendilerine ait evde sobayı yakmaya çalışırken henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sırasında evde yangın çıkarken, çıkan yangında dumandan etkilenen ve yanıklardan ötürü yaralanan genç kız, çevredekiler tarafından Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genç kız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yangında ev zarar görürken, yangında zarar gören ve eriyen evdeki saat ise dikkat çekti. Yangınla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenilirken, dedesi Mustafa Bektaş, yangını yakınlarından duyduğunu belirtti. Bektaş, "Bana soba patladı dediler, annesi ile kalırdı. Babası da ölmüştü." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

20 Eyl 2018 - 12:24 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.