Eksik fakülteler Trabzon’un beklentisi

Avrasya Üniversitesi Cumhurbaşkanına bakıyor

Avrasya Üniversitesi tüm alt yapısını hazırlayarak açılışa hazır hale getirdiği üç bin öğrenci kapasiteli Yomra ikinci kampüsü için Cumhurbaşkanının müdahalesini bekliyor. Daha önce başvuru yaptığı Tıp Dış Hekimliği, Hukuk, Eğitim ve İletişim Fakülteleri için tüm şartların hazır olduğunu kaydeden Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, “Bu beklenti Avrasya kadar Trabzon’un da beklentisidir.”dedi. Yıldız, “Trabzon STK’larıyla ve gönüllü kuruluşlarıyla Avrasya’nın eksik fakültelerinin verilmesini bekliyor. Bu beklenti Avrasya kadar Trabzon’un da beklentisi. Trabzon’un ve bölgenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasına çok büyük katkı sağlayacağız. Bu fakülteleri alabilirsek 15 bin olan öğrenci sayımızı ikiye katlayacak akademik ve idari kadromuzu 800’ün üzerine çıkaracağız.” dedi.

25 Ağu 2019 - 12:51 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.