Düşmanlığı devam ediyor

Hocası ve oyuncusunun şikâyetçi olmadığı maçın ardından Aziz Yıldırım şikâyetçi oldu

Trabzon’da oynanan basketbol müsabakasında dayak yediklerini ileri süren yardımcı hocasının ve oyuncusunun şikayetçi olmadığı maçın ardından Aziz Yıldırım şikayetçi oldu.

MÜSABAKA SONRASINDA SUÇ DUYURUSU

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor- Fenerbahçe Doğuş Basketbol takımları arasında 3 Aralık 2017 tarihinde Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ardından, Abiş Hopikoğlu’nun kendisine yönelik tehdit ve hakaret içerikli mesajlar verdiğini ileri sürerek, suç duyurusunda bulundu. Müsabaka sırasında bir taraftardan dayak yediklerini iddia eden yardımcı hoca Jose İbanez ve oyuncu Barış Herkes ise şikayetçe olmadıklarını ifade etti.

AZİZ YILDIRIM UZLAŞMAYA YANAŞMIYOR

Aziz Yıldırım, avukatı aracılığıyla hakkında açıklama yapan Abiş Hopikoğlu’nun cezalandırılmasını talep etti. Aziz Yıldırım’a yönelik şikeci suçlamasında bulunduğu iddia edilen Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Abiş Hopikoğlu’nun sarf ettiği iddia edilen sözlerin uzlaşma suçu kapsamında olduğu gerekçesiyle dosya uzlaştırma bürosuna gönderildi. Şikayetçi olarak dosyada adı bulunan eski başkan Aziz Yıldırım’ın avukatları uzlaşmak istemediklerini ve şikayetlerinden kesinlikle vazgeçmeyeceklerini söylediler. Taraflar arasında uzlaşma sağlanamaması halinde, soruşturmacı savcının hakaret ve tehdit suçundan dosyayı yeniden ele alacağı ve dava açacağı ileri sürüldü.

Enis YILDIRIM

17 Oca 2019 - 11:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.