Dolmuşlarda değişim mesajı

Dolmuşların yenilenmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “Büyükşehir B...

Dolmuşların yenilenmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zorluoğlu ile bir araya gelip, bu konuyu istişare edeceğiz. Çalışmalarımızı tamamlayıp, Allah’ın izniyle değişime gideceğiz.” dedi.

EN KISA SÜREDE ÇALIŞMALARI TAMAMLAYACAĞIZ

Trabzon’daki dolmuşların yenilenmesi ile ilgili son gelişmeleri sorduğumuz Başkan Usta, “Araçların yenilenmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Diğer dönüşüm yapan illerde değişimin nasıl gerçekleştiğine bakıyoruz, inceliyoruz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ile bir araya gelip, bu konuyu istişare edeceğiz. Daha önce bir araya geldiğimizde Büyükşehir’deki yapılanma tamamladıktan sonra kendisi bu konuyu değerlendireceğini ifade etmişti. Biz de zaman kaybetmeden en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp, Allah’ın izniyle değişime gideceğiz.” biçiminde konuştu.

Filiz YILDIRIM

22 Nis 2019 - 12:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.