Doktor Semanur annesinin yanında

TRABZON’UN Sürmene İlçesi Oylum Mahallesi’nde 11 Temmuz günü yayla dönüşü meydana gelen kazada annesi Fatma Ayaydın’ın ardından hayatını kaybeden Dr. Semanur Ayaydın için KTÜ Tıp Fakültesi önünde bir tören düzenlendi. Tören sırasında kızının tabutu başından ayrılmayan baba Yakup Ayaydın, hastane çalışanlarına teşekkür etti. Kazada yaralanan  Dr. Kıymet İclal Ayaydın Yılmaz, Dr. Emre Yılmaz ve çocuklarının ise durumun iyi olduğu belirtildi.

TRABZON’DA yayla dönüşü meydana gelen trafik kazasında, annesi Fatma Ayaydın’ın ardından hayatını kaybeden Dr. Semanur Ayaydın için çalıştığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bir tören düzenlendi. Törenin ardından genç doktor, annesinin yanında toprağa verildi.

YAYLA DÖNÜŞÜ KAZA OLDU

Trabzon’un Sürmene İlçesi Oylum Mahallesi’nde 11 Temmuz tarihinde Emre Yılmaz'ın yönetiminde 61 SA 305 plakalı araç, yol kenarındaki evin duvarına çarptı. Kazanın ardından Araklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatma Ayaydın hayatını kaybederken, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan 5 kişiden Dr. Semanur Ayaydın ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Dr. Semanur Ayaydın için çalıştığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bir tören düzenlendi. Törende yapılan konuşmalarda Semanur Ayaydın’ın hem başarıl bir doktor hem de iyi bir insan olduğuna dikkat çekildi. Tören sırasında kızının tabutu başından ayrılmayan baba Yakup Ayaydın, hastane çalışanlarına yaptıkları için teşekkür etti. Çalışma arkadaşları Dr. Sema Ayaydın’ı son yolculuğuna gözyaşları ile uğurladı. Törenin ardından Semanur Ayaydın’ın cenazesi Araklı Merkez Küçük Camiinde kılınan cenaze namazının ardından annesinin yanında toprağa verildi. Bu arada kazada yaralanan

Semanur Aydın’ın ablası Dr. Kıymet İclal Ayaydın Yılmaz, eniştesi Dr. Emre Yılmaz ve iki yeğeninin durumun iyi olduğu belirtildi.

Enis YILDIRIM

17 Tem 2018 - 12:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.